Услуги по экспорту
Servicii de export

În societatea modernă, utilizarea serviciilor de curierat nu mai este un lux, ci o necesitate vitală. În plus, necesitatea utilizării serviciului de livrare nu este doar la persoanele juridice, ci, şi la persoanelor fizice. Există de multe ori situaţii în care este nevoie de a livra urgent documente importante, sau de a expedia un colet în alt oraş.

Compania DHL Express, lider de servicii de livrare expres internaţional, oferă servicii de expediere a documentelor urgente şi de mărfuri din Moldova în întreaga lume. De remarcat, de asemenea, faptul că timpul mediu de tranzit stabilit în toată lumea constituie 1-3 zile lucrătoare, despre care anunţăm clienţii noştri. Noi folosim curse aeriene zilnice, ceea ce reduce considerabil termenul de livrare. Pe lângă aceasta, un mare plus a constituit lansarea aeronavei proprii DHL, care aparţine serviciilor de curierat, ceea ce reduce şi mai mult timpul de transportare. Acum expedierile din partea clienţilor noştri pot fi livrate către Europa chiar a doua zi.

De asemenea, de menţiona faptul, că un mare plus a fost lansarea propriei aeronave a DHL, aparţinând serviciilor de curierat, care reduce şi mai mult timpul de transportare. Acum, coletele poştale ale clienţilor noştri pot fi livrate în Europa, chiar a doua zi. DHL îşi asumă responsabilitatea pentru mărfuri din momentul transmiterii curierului nostru şi până în momentul livrării către destinatar.

Organizarea livrării pachetului sau coletului începe cu un apel la serviciul de deservire a clienţilor DHL din or. Chişinău la nr. de tel. 605-520, şi un consultant calificat va prelua comanda dvs. şi Vă va explica condiţiile de livrare. Puteţi chema curierul acasă sau la oficiu (inclusiv raioanele Republicii Moldova), sau să Vă apropiaţi personal la oficiul DHL pe adresa: str. Cuza-Vodă, 18/5 sau str. V. Pârcălab, 42. În caz de necesitate, la oficiul DHL va fi efectuată vămuirea mărfurilor Dvs., despre care Vă va explica brokerul vamal. Dacă bunurile expediate de dvs. sunt fragile, vom face un ambalaj special, care va elimina posibilitatea deteriorării.  

La dorinţă, putem efectua vămuirea mărfii cu plata în ţara destinatară.

Aveţi posibilitatea de a obţine informaţii operative despre locul aflării bunurilor şi detalii despre livrare.

Reţeaua unică de transport DHL asigură livrarea rapidă şi fiabilă a bunurilor Dvs., chiar şi în regiunile îndepărtate.

Taxe pentru livrare expres a corespondenţei şi mărfurilor, le puteţi afla, adresându-vă la sediul biroului. Din moment ce în prezent foarte mult determină costul serviciilor - încercăm să corelăm posibilităţile clienţilor noştri cu necesităţile lor, de menţionat faptul, că pentru clienţii fideli există o politică a preţurilor destul de flexibilă.

       Contactaţi-ne pentru mai multă informaţie la numărul de telefon:
                                                (+373 22) 605-520

     

             DHL Express - Compania nr. 1 in domeniul

                                      livrarii expres!

 


Romanian
dhlone

dhltwo

dhlthree