Услуги по импорту
Servicii de import

Dacă importaţi în mod regulat piese de schimb, mostre de produse, produse finite sau alte bunuri, serviciul „Import Express” este o soluţie ideală pentru Dvs. Deschizând în compania DHL cont pentru produsul „Express Import”, puteţi îndeplini formalităţile necesare pentru recepţionarea mărfurilor din peste 210 ţări ale lumii de la diferiţi furnizori şi să monitorizaţi deplin toate cheltuielile şi procesul de transportare a mărfurilor Dvs. „din uşă în uşă”.

Compania DHL acceptă documente şi bunuri de la expeditori practic în price parte a lumii şi le livrează la adresa indicată de dvs. în orice ţară.

            Serviciul „Import-Export” vă garantează următoarele avantaje:

Număr de cont unic

Utilizarea unui număr de cont unic pentru transportarea tuturor mărfurilor importate simplifică procedura de urmărire şi control a tuturor livrărilor.

O companie

Încredinţaţi transportarea tuturor mărfurilor Dvs. unui lider mondial în domeniul livrării aeriene expres.

Un apel

Un singur apel al furnizorului Dvs. va fi suficient pentru ca compania DHL să-şi asume grija pentru transportarea încărcăturii Dvs.

O reţea

Reţeaua globală DHL asigură fiabilitatea transportării şi siguranţa mărfurilor Dvs., ceea ce este necesar pentru desfăşurarea afacerii.

Un preţ

Indiferent de ţara de expediere, costul de transport al mărfii Dvs. este cunoscut chiar înainte de expediere şi rămâne nemodificat până la sosirea mărfii la destinaţie.

Un cont

Costul de transport al tuturor expedierilor efectuate de Dvs. va fi indicat într-un singur cont, indiferent de numărul de furnizori.

Dacă aveţi deschis un cont „Import Express” în Chişinău, puteţi importa bunuri din orice parte a lumii cu plata transportării la ridicarea mărfii.  

              Contactaţi-ne pentru mai multă informaţie la numărul de telefon:
                                                         (+373 22) 605-520

      

   Serviciul „Import Express” este o soluţie simplă la cele mai

                                              înalte standarde!

 


Romanian
dhlone

dhltwo

dhlthree