О Компании
Despre companie

Compania DHL este cel mai important furnizor de servicii de curierat expres şi a industriei logistice. 

Compania DHL are plăcerea să Vă ofere o experienţă bogată în domeniul serviciilor de curierat expres, transportului maritim, aerian, terestru, livrării coletăriei internaţionale, industriei logistice şi organizaţiei lanţului de livrări în combinaţie cu înţelegerea specificului pieţelor regionale şi oportunităţilor reţelei de transport, desfăşurată în întreaga lume. Reţeaua DHL acoperă peste 220 de ţări din întreaga lume, iar personalul său va face tot posibilul pentru a depăşi aşteptările Dvs. şi a vă surprinde cu viteza şi fiabilitatea serviciului.  

DHL este un brand al corporaţiei Deutsche Post DHL. În 2010, corporaţia a încasat venituri de peste 51 mld. euro.

Compania DHL oferă o gamă completă de servicii standard pentru transportul de documente şi mărfuri, şi elaborează sisteme de transport, care corespund necesităţilor clienţilor individuali.

Pe teritoriul Republicii Moldova în calitate de reprezentant oficial al companiei DHL este compania „SPN” SRL, care şi-a deschis uşile biroului său pentru prima dată în anul 1995, devenind prima companie care oferă servicii similare pe piaţa Moldovei.  

Strategia companiei, orientată spre extinderea geografiei afacerii şi orientarea serviciului spre specificul pieţei locale, permite DHL să asigure o relaţie stabilă pentru multe companii moldoveneşti cu partenerii săi străini.  

Aproximativ 4% din profitul companiei este alocat pentru formarea profesională a personalului, numărul căruia în Republica Moldova a depăşit 40 persoane.

O parte semnificativă este investită în deschiderea de birouri noi. DHL acordă o atenţie deosebită dezvoltării reţelei sale în raioanele Moldovei. În prezent, DHL serveşte pe o bază permanentă or. Tiraspol, Bălţi, Cahul, Comrat, Ungheni, Râbniţa şi Rezina.

Compania DHL este lider pe piaţa din Moldova, oferind clienţilor săi o varietate de soluţii în domeniul serviciilor de curierat expres a corespondenţei şi a mărfurilor.

Clienţii ne apreciază ca pe un partener de încredere în domeniul livrării corespondenţei, coletelor şi documentelor, încărcăturilor de orice greutate şi dimensiuni. Domeniul nostru de activitate este livrarea de curierat a documentelor, ofertelor comerciale oficiale, coletelor şi cadourilor, încărcăturilor de la expeditori diferiţi. Noi apreciem timpul şi reputaţia clienţilor noştri, oferindu-le livrare la timp a coletelor şi încărcăturilor, garantînd întregimea expedierilor! La solicitarea clientului noi putem asigura toate expedierile.

 


Romanian