Морские перевозки
Transportul maritim. Furnizorul soluţiilor eficiente

Transportul maritim este cel mai răspândit tip de livrare a mărfii pe direcţii intercontinentale. Noi colaborăm cu cele mai mari linii maritime containerizate în temeiul relaţiilor contractuale pe termen lung. Transportul maritim de mărfuri este modul cel mai fiabil şi convenabil de transport. Încărcăturile transportate pe cale maritimă nu se efectuează întotdeauna rapid, dar acest tip de transport este foarte rentabil pentru distanţe mari.

DHL Global Forwarding ocupă primul loc la nivel mondial în ceea ce priveşte transportul maritim: cifra de afaceri totală a companiei referitor la transportul maritim containerizat constituie 2 milioane TEU pe an.  

Direcţiile principale de activitate în domeniul transportului maritim :
- transport containerizat internaţional (FCL);
- transport internaţional de grupaje de marfă (LCL);

În funcţie de mediul de afaceri putem efectua atât transportul maritim exclusiv, cât şi oferi o gamă completă de servicii de livrare a mărfii “din uşă în uşă”, cu transbordare în porturile maritime din Odessa, Ilicevsk, Constanţa, inclusiv asigurare şi devamare.

Oferim clienţilor noştri cele mai optime condiţii posibile şi un echilibru rezonabil între costul de transport şi timpul de tranzit ne permite: 

- o vastă reţea internaţională de birouri ale companiei, situate în principalele porturi maritime şi centre logistice din lume ;
- relaţii durabile cu linii de transport maritim de frunte şi acorduri de prestare servicii pe principalele direcţii de flux de marfă ;
- experienţă de lungă durată în domeniul transportului maritim.  

Personalul de înaltă calificare al DHL Global Forwarding au experienţă profesională în domeniul organizării transportului maritim şi soluţionarea problemelor de logistică dificile, care constituie baza serviciilor de calitate şi fiabile, care creează un avantaj competitiv pentru clienţii noştri.

                               Produsele noastre incluse în transport maritim:

Transportul grupajelor de marfă

(LCL)

Plata per tonă de marfă transportată efectiv; serviciile LCL acoperă toate pieţele importante prin intermediul punctelor de consolidare şi de transbordare din toată lumea.

Transport maritim containerizat

(FCL)

Transport standard în containere. (FCL). Acoperire globală a serviciului FCL „din uşă în uşă” sau „din port în port”. Efectuăm transportul a peste 800 000 TEU (1 TEU este echivalent cu un container de 20 ft) în întreaga lume pe an.

              Contactaţi-ne pentru mai multă informaţie la numărul de telefon:
                                                           (+373 22) 607-587

 


Romanian